Friday, February 15, 2019

expozitia "Calea marii" / La via del mare - afis - invitatie, comunicat de presa


Comunicat de presă:

            Galeria 2Art şi Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, împreună cu Primăria Sectorului 2 și Consiliul Local al Sectorului 2, organizează în perioada 18 februarie - 8 martie 2019 expoziția internațională de grup „Calea mării” (LA VIA DEL MARE), cu participanți din Italia și România.
             Artiștii invitați vor prezenta pe simeze lucrări inspirate din universul mării.
Spațiul natural al mării, cu dinamica sa, se transformă într-o poetică personală,  fiecare artist având o viziune proprie asupra stării de mare: aer, apă, mișcare, forță și culoare.
Tiziana Vanetti (Florența), Lisandru Neamțu (București), Angelo Antonio Falmi (Milano), Maria Jannelli (Milano), Renato Galbusera (Milano) sunt artiștii participanţi care recreează în lucrările lor parte din spectacolul naturii.
            Expoziția de față continuă un proiect de schimb cultural între România și Italia, consolidând astfel tradiția multor ani de colaborare între cele două țări surori.   Artiștii au în comun numeroase expoziții precum și schimburi de studenți la nivelul Universităților și Academiilor de artă în care funcționează ca profesori (Universitatea Națională din București și Academia de Arte Brera din Milano).

Vernisaj: miercuri 20 februarie ora 18
adresa galeriei: Strada Chiristigiilor nr. 11, Primăria Sectorului 2,
 București România
 


No comments: