Wednesday, June 21, 2017

Alpin Exhibition - marca http://proestetica.ro/ by: LISANDRU


Dr. Dana Jianu a ajuns la Poiana Brasov pentru a intampina oaspetii de seama prezenti la cele 3 evenimente medicale din aceasta saptamana, Scoala de Vara- 21 Iunie, Conferinta SRCE - 22 iunie si Cursul International ISAPS- 23-24 iunie.

















http://proestetica.ro/despre-proestetica/

Sunday, June 18, 2017

concurs MAPEI / UNArte





http://www.mapei.com/RO-RO/default.asp



Mapei Romania, in parteneriat cu UNARTE, organizeaza un concurs care se va desfasura in Bucuresti, in incinta Universitatii Nationale de Arte Bucuresti (Calea Grivitei, nr.28, Bucuresti, Romania), in perioada 4 mai – 2 iunie 2017.

Concursul se adreseaza exclusiv unui grup de studenti din anul I de facultate, din cadrul departamentului de Arta Murala al Facultatii de Arte Decorative si Design (Universitatea Nationala de Arte Bucuresti), desemnati de si sub indrumarea domnului profesor universitar Lisandru Neamtu.

Participantii, sub indrumarea profesorului universitar Lisandru Neamtu, vor realiza, fiecare, cate un tablou de dimensiunea 100 x 70 cm in perioada 4 mai – 2 iunie 2017, urmand ca trei dintre concurenti sa fie premiati la finalul perioadei de concurs. 

Materialele necesare realizarii lucrarilor de arta, respectiv a tablourilor de mozaic, sunt puse la dispozitia participantilor de catre Organizator. MAPEI Romania isi rezerva dreptul de a expune Tablourile ulterior in cadrul magazinelor partenere.

Castigatorii vor fi stabiliti in urma jurizarii, juriul fiind format din doi reprezentanti MAPEI Romania.

Premiile vor fi inmanate castigatorilor de catre cei doi membrii ai juriului, pe data de 6 iunie, in cadrul unei ceremonii organizate in cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, in prezenta studentilor participanti si a profesorului coordonator Lisandru Neamtu.



https://www.youtube.com/watch?v=qMi2O3b7GWA













http://www.mapei.com/RO-RO/default.asp